Дентална клиника от ново поколение

Д-р Трайко Балабанов

ПРОТЕТИКА

Протетичната конструкция (коронка, мост) е медицинско изделие по индивидуална мярка, изработено от зъботехническа лаборатория, съобразно Директива 93/42 на Европейската икономическа общност за медицинските изделия, на базата на съставено от денталния лекар предписание.

Научете повече

Висококачествени коронки проектирани да останат дълго

Керамичните коронки предпазват отслабени/разрушени зъби да изпълняват своята дъфкателна и естетична функция години наред. 

Най-съвременните методи за лечение

Заповядайте при нас, за да получите информация как можем да подобрим Вашата усмивка 

Лечението на кариесите се извършва с прилагане на  ранна диагностика, най-добрите материали и внимание към детайлите.

Коронката покрива и предпазва зъба. Възстановява неговата естетика и функция. 

Лечението на корентовите канали премахва бактерийте от вътрешността на корените и запазва естествените зъби по-дълго.

Избелващите материали от последно поколение правят зъбите с няколко тона по-бели със сведен до минимум риск от чувствителност.

Познаването в детайли на анатомията, физиологията и патологиятана на целия дъвкателен апарат ни позволява да лекуваме пациенти с болки и нарушена функция свързани със зъби, челюсти, мускули и темпоромандибуларни стави.

Овладяването на стреса, пиковите емоции и изработването на персонализирани шини за бруксизъм, значително намаляват епизодите на стискане със зъби и повишават защитата на зъбите, мускулите и ставите.

Разликата е в детайлите, персонализирания подход и цялостната грижа

Гаранция за качество

Ние вярваме във високото качество на нашата работа и на материалите, които използваме, затова можем да гарантираме дълготрайност на всичко, което правим

Не Ви караме да чакате

Знаем колко ценно е времето за всеки. Затова се стремим да планираме часовете съобразно всяка процедура на нашите пациенти и да не претоварваме графика.

Децата са добре дошли

Обичаме децата и знаем, че те ще харесат уютната обстановката и аквариума!

Семейство и приятели

Имаме специални изненади за Вас и Вашите семейства и приятели.

Нашата мисия

Посетете ни

Намираме се на комуникативно място, в сърцето на София. На ъгъла на бул. ,, Ал. Стамболийски'' и ул. ,,Инж. Ив. Иванов''. Огромният паркинг, в непосредствена близост, гарантира винаги място за Вашия автомобил. 
Ако желаете да използвате градски транспорт, можете да използвате метро, трамваи 3, 4, 8 и 10, както и автобус номер 60.